Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Dalarnas Parasportförbund
Dalarnas Parasportförbund

Julhälsning

Här kommer våran julhälsning!

2023-12-15

Föreningar

Styrelseleder och kommittéer

Personal

Snart har året 2023 passerat och vi skall snart bege oss in i 2024, vilket vi hoppas blir ett lika lyckande år som detta. 2023 bestod av flera välgjorda arrangemang, allt ifrån special Olympic fotboll. Dalakampen, Dalapokalen i boccia och gott samarbete mellan fler distrikt för att få till en parainnebandy serie. Förutom alla genomförda arrangemang så har det även planerats mycket inför det året som kommer, där snöskolöpningens uttagningstävling i Rättvik ligger i fokus.

Men innan vi lämnar det här året och smygstartar det nya så finns det några saker som väntas, inte enbart julklappar och julmat utan det finns vissa saker som vi vill påminna om innan det nya året.

· Viktigt att skaffa Freja+ för inloggning i IdrottOnline. ( Gäller er som är Huvudadministratör, Klubbadministratör och Förbundsadministratör ) mer information hittas på: Säker inloggning med Freja+ - Riksidrottsförbundet (rf.se) Länk till annan webbplats.

· Uprätta/Uppdatera medlemsregister på IdrottOnline. ( För att få representera med rätt antal ombud vid distriktets årsmöte )

· Betala in medlemsavgift till föreningen till Svenska Parasportförbundet för att ha rösträtt på distriktets årsmöte

· Ansöka om tävlingslicenser via IdrottOnline går att göra fr.o.m 1 December

 

KANSLIET OCH LILJANS HERRÅRD

Under det gångna året har herrgården använts kontinuerligt av besökare, verksamheten på liljan har gått upp sedan covidåren, och aktiviteter har tagit plats så som satsning på styrketräning av Team Dalarna ski team, och upplagor av Dalapokalen i boccia. Mängden personer som besöker Liljans herrgård har också stigit efter de drabbade covidåren. Kansliet jobbar kombinerad ifrån herrgården och hemifrån, och som tidigare år går det utmärkt att nå Jan-Olov Fredborg på 070-677-18-99.

TACK!!

Vi från förbundet vill passa på att ett stort och varmt tack till styrelser, föreningsledare, aktiva, bidragsgivare, personal och många fler för ett gott samarbete under 2023. Vi hoppas att vi hörs och ses under det kommande året där vi väntar nya och spännande arrangemang och förhoppningsvis lika givande verksamhet som i år! Vi önskar er alla

 

 

 

 

julbild

Publicerad: 2023-12-21

Senast uppdaterad: 2023-12-21

Vi samverkar med