Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Dalarnas Parasportförbund
Dalarnas Parasportförbund
Boccia utomhus

DalaPokalen i Boccia

Dalapokalen i Boccia

Nu har dragit igång säsongen med spel på Parasport Dalarnas egna anläggning Liljans Gård. Strålande majsol och ett grönt och fint nyklippt gräs, mötte lagen som till dagen till ära kom till spel.

Inbjudna Gävle HIF tillsammans med Ludvika HIF, Paraidrottarna Hedemora samt Borlänge Cougars kom till spel denna första omgång. Alla mötte alla och som vanligt tog vi paus för hemlagad lunch som Monica från Parasport Dalarna stod för i vårt i Kök.

Varje omgång avslutas med en segrare, och denna omgången segrade Siw Engwall och Kerstin Hedlund från Borlänge Cougars, de övriga lagen bestod av tre spelare var samt Ludvika med en reserv dessutom.

I Höst koras en slutsegrare över totalen i Pokalen. Varje omgång bjuds alla lag som vill komma till spel. Och idag var Gävle våra mest långväga gäster, hoppas vi kan locka med fler föreningar i näst kommande omgångar. På tur är det nu den 8 Juni med start 10.00 på Liljan som gäller. Är ni intresserade av att delta så skicka ett mail till par.uhlin@parasport.se

Här kommer inbjudan till DalaPokalen 2024.

Dalapokalen2024 Word, 72.2 kB.

 

Publicerad: 2024-05-18

Senast uppdaterad: 2024-05-18

Vi samverkar med