Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg

Startar: 20/9 9:00

Slutar: 20/9 13:30

Världens bästa mötesplats - för folkhälsa, idrott och tillgänglighet

Startar: 20/9 9:00

Slutar: 20/9 13:30

Välkommen till en viktig konferens där vi lyfter frågor om paraidrottens förutsättningar och allas rätt till en aktiv fritid. Mötesplatsen är till för beslutsfattare, tjänstepersoner, föreningar/organisationer och övriga intresserade.

Och JA, vi vet! Vi är lite kaxiga när vi sätter rubriken "Världens bästa mötesplats". Vi vill så klart väcka ditt intresse, men vi tänker också att världens bästa mötesplats är den där många möts för att de vill göra skillnad. Och nu har du blivit så pass intresserad att du har läst ända hit.

Lillemor Lindell berättar om hur man jobbar för en meningsfull fritid "på riktigt" i Köpings kommun. Hur kan vi skapa ett hållbart arbetssätt från individ till medföljare och ledare?

Vi får höra triatleten Shahrzad Kiavash berätta om acceptans och om modet att sätta träningsmål som fysiskt intakta knappt skulle våga drömma om!

Parallellt med konferensen pågår en stor elinnebandyturnering – vi får besök av elitspelare som berättar om sporten och låter dig testa att manövrera de coola elstolarna!

Text hämtad från RF-SISU Gävleborg

Klicka här för att komma till anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OBS! Anmäl dig senast 12 september

Världens bästa mötesplats