Gå till innehåll
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg
parasportsverige

Nyhetsbrev - Innebandykommittén Parasport Sverige

IK Innebandy har mellan den 7–9 oktober genomfört den årliga utvecklingskonferensen i Stockholm. Fokus var inkluderingsprocessen och överflytten av parainnebandyn till Svenska Innebandyförbundet samt den internationella utvecklingen.

Hej,

Som de flesta av er kanske vet så har Svensk Parasport och Svensk Innebandy skrivit under en avsiktsförklaring om ett framtida övertagande av parainnebandyn. Snart sker det första styrgruppsarbetet och då kommer inkluderingsarbetet komma igång med ett högre tempo. Vi kommer att hålla er uppdaterade under processen, vi kommer eventuellt att bjuda in er till nätverksträffar, några av er kommer att bli inbjudna till arbetsgrupper, vi vet att mycket kompetens finns ute hos er och era aktiva.

Under 2023 kommer vi att utöka det vi kallar regionala dialoger tillsammans med Innebandy-SDF, d.v.s. dialogerna mellan Innebandy- och Parasport SDF, DF, IF och utövare. Vi ser fram emot att skapa en bra inkludering av parainnebandyn tillsammans med er.

Bifogat finns ett nyhetsbrev som vi hoppas att ni kan vidarebefordra till alla era utövare. Det är viktigt att informationen verkligen når ut till våra dem, vi vill att alla ska veta vad som händer kring utvecklingen av parainnebandyn och att de får känna sig delaktiga i processen.

Om ni får inspel av era deltagare få ni hemskt gärna återkoppla till kommittén – elin.walfridsson@parasport.se eller kennet.rosen@parasport.se

Vi önskar er en fortsatt fin vecka 😊

Vänliga hälsningar

Innebandykommittén, Parasport Sverige

Nyhetsbrev Innebandykommittén Parasport Sverige 2022-10-09.pdf Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-10-18

Senast uppdaterad: 2022-12-12