Gå till innehåll
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg
bragjort

"Bra gjort för Gävle"

2022-10-25 fick World Cup Volt Hockey-organisationen - Parasport Gävleborg, Gävleborgs Innebandyförbund och KF Heros - mottaga priset "Bra gjort för Gävle" på Företagarveckan och Näringslivsfrukosten med en väldigt fin motivering. Väldigt ärofyllt!

Vi fick under förra veckan veta att vi under tisdag den 25 oktober var inbjudna till Näringslivsfrukosten på Monitor Arena under Företagarveckan för att mottaga "Bra gjort för Gävle"-priset för vårt arbete med World Cup Volt Hockey.

World Cup Volt Hockey-organisationen - Gävleborgs Parasportförbund, Gävleborgs Innebandyförbund och KF Heros.

Motivering:

"Ingenting är omöjligt" är ett mantra som den här organisationen lever efter.

En organisation med en mission att inkudera så många som möjligt inom ett socialt sammanhang, som vill ge alla möjlighet att utöva fysisk aktivitet.

En organisation som vill göra skillnad och skapa förutsättningar för en meningsfull och aktiv fritid för alla, på lika villkor, där alla ska ha rätt att idrotta utifrån sina egna förutsättningar.

Tack vare ett brinnande engagemang, uthållighet genom flera pandemiår och arbete dygnet runt så lyckades man till sist med något som ingen annan någonsin gjort tidigare: att för första gången i världshistorien arrangera en världscup i elinnebandy, här på Gavlehov i Gävle.

Ett evenemang som inte bara hade positiv inverkan på den coronadrabbade besöksnäringen, utan också starkt bidrog till att rikta rampljuset mot viktiga frågeställningar när det gäller tillgänglighet inom evenemangsvärlden.

Bra gjort för Gävle, arrangörerna bakom World Cup Volt Hockey!

Publicerad: 2022-10-25

Senast uppdaterad: 2022-12-12