Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Norrbotten
Parasport Norrbotten

Prova på-dagen lockade många idrottsintresserade!

Den 21 oktober genomfördes en prova på-dag i Arvidsjaur.

En härlig dag i Arvidsjaur där lusten att prova på var stor. Många längtar efter att mattcurling ska komma igång. Förbundet kommer att samarbeta med FUB Arvidsjaur för att få till det. Andra längtar efter sommaren så att fotboll kan starta. Vi ser fram emot att dessa verksamhet startas upp under 2024.

Redan nu, kan du ni är intresserade kontakt Arvidsjaur Shotokan för att träna karate eller Arvidsjaur Armsport för armbrytning.

Stort tack till alla som gjorde dagen möjlig, Arvidsjaur Armsport, Arvidsjaur Shotokan, FUB Arvidsjaur, IFK Arvidsjaur fotboll, Bushido Luleå Budoklubb, Älvsby Parasport

Ett glatt gäng tränare och deltagare

Ett glatt gäng ledare och deltagare i Arvidsjaur som passade på att prova olika aktiviteter.

Fotboll Deltagare och tränare

IFK Arvidsjaur fotboll fanns på plats och kommer att starta verksamhet i sommar. Fler längtar redan efter att de startar sin träning.

Utövning av karate

Arvidsjaur Shotokan välkomnar de som vill träna karate eller komma och prova på.

Armbrytning pågår

Arvidsjaur armsport är öppen för att öppna sin verksamhet och även köpa in ett bord för rullstolsburna om intresse finns. Här var Pontus aktiv i den nystartade verksamhet i Luleå med.

Mattcurling tränare och utövare

Ledare från Älvsby Parasport visade upp Mattcurling. Det var populärt och många vill fortsätta. FUB Arvidsjaur ska se om de om de kan starts igång det och bli en del av idrottsfamiljen.

Publicerad: 2023-11-09

Senast uppdaterad: 2023-11-09


Våra partners