Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Stockholms Parasportförbund
Stockholms Parasportförbund

Inbjudan Bäst i Stan innebandy 2023

Inbjudan till ”Bäst i Stan” i Parainnebandy 2023!

Stockholms Parasportförbund, Stockholms Innebandyförbund och RF- SISU Stockholm har tillsammans med Svenska Innebandyförbundet jobbat strategiskt sista åren för att utveckla Parainnebandyn i Stockholm. Som ett led i detta bjuder vi nu in till turneringen ”Bäst i Stan”.
Se hela inbjudan här Pdf, 452.9 kB.

”Bäst i Stan” administreras av Stockholms Parasportförbund och Stockholms Innebandyförbund och vänder sig i år till spelare med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Tävlingen är öppen för Parasportföreningar i Stockholmsområdet. Föreningen måste vara ansluten till Svenska Innebandyförbundet och varje spelare måste ha en motionslicens. Mer information om motions- licensen kommer i ett separat utskick. Spelare med A-licens får ej delta i årets ”Bäst i Stan” parainnebandy.

Gruppspel och inledande slutspel (i cupform) arrangeras i Stora Mossens Idrottshallar 25–26/3. Finalerna spelas 29-30/4 i Eriksdalshallen i samband med övriga finaler i ”Bäst i Stan”.

”Bäst i Stan” kommer arrangeras i två klasser en ”A” och en ”B”. Vi bilägger information gällande kriterier för respektive klass.

Text

Publicerad: 2023-02-20

Senast uppdaterad: 2023-02-20

Partners och samverkan