Gå till innehåll
Parasport Uppland
Parasport Uppland

Prova på e-sport på Kappa Bar i Uppsala lördagen 26 november kl. 12-15

26 nov kl. 12-15 kommer Parasport Uppland och Kappa Bar ha en prova på dag i centrala Uppsala. Platsen för eventet är Kappa Bar på Svartbäcksgatan 29.

Ryggarna på två Esportare som tittar upp på en skärm på väggen

Är du en gamer som älskar e-sport? Men inte har så många att spela med eller kanske inte vet riktigt var man ska vända sig till för att hitta nya vänner att spela med?

Nu har du chansen att få träffa andra människor som också älskar att spela tv-spel. Det spelar absolut ingen roll vilket spel du spelar, det finns något för alla.

Lördagen 26 november kl. 12-15 kommer Parasport Uppland och Kappa Bar ha en "prova på dag" i centrala Uppsala. Platsen för eventet är Kappa Bar på Svartbäcksgatan 29.

Kappa Bar är nog det grymmaste stället i stan för den som älskar e-sport. Lokalen är anpassad för funktionshindrade personer. Om du skulle bli hungrig och behöver äta eller dricka något så går det utmärkt att beställa mat och dryck på Kappa Bar.

Vi kommer att erbjuda titlar som Fortnite, Counter-Strike, Rocket League, FIFA och många fler. Du kanske hittar en vän för livet - man vet aldrig vad ödet hittar på. Så ta chansen!

Hoppas vi ses på Kappa Bar!!! /Joel, Parasport Uppland

Publicerad: 2022-11-11

Senast uppdaterad: 2022-11-11