Gå till innehåll
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Utlysning av fyra stipendier ur Stiftelsen Grevillis Fond - sök senast 31 januari 2023

Stiftelsen Grevillis Fond instiftade år 2006 ett stipendium om 100 000 kronor för att uppmuntra och stimulera aktiva paraidrottsutövare och ledare för paraidrott i medlemsföreningar inom f d Västergötlands Parasportförbunds distrikt i gamla Skaraborgs län.

Stiftelsen har tidigare utsett stipendiaterna på förslag av före detta Västergötlands Parasportförbund, men från år 2022 är det nybildade Västra Götalands Parasportförbund som föreslår stipendiaterna till stiftelsen.

Utlysning:
För sjuttonde året i följd utlyses härmed två stipendier om vardera 30 000 kronor som går till en kvinnlig och en manlig paraidrottare, samt två stipendier om vardera 20 000 kronor som går till en manlig respektive en kvinnlig idrottsledare för paraidrott – i medlemsföreningar inom före detta Västergötlands Parasportförbund i gamla Skaraborgs län.

Gamla Skaraborgs län omfattar kommunerna:
Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Töreboda och Vara (Habo och Mullsjö hör också till gamla Skaraborgs län, men ligger utanför f d Västergötlands Parasportförbunds distrikt).

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 31 januari 2023 under adress:
Västra Götalands Parasportförbund (märk kuvertet med ”Grevillis Fond”)
Skansgatan 3 bv
450 50 Uddevalla

Ansökningsblankett:
Länk till ansökningsblanketten Pdf, 136.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Om Stiftelsen Grevillis Fond:
Läs mer om Stiftelsen Grevillis Fond på www.grevillisfond.nu Länk till annan webbplats..


Publicerad: 2022-12-19

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Partners och samverkan