Gå till innehåll
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Sommarhälsning och semesterstängt

Vecka 26-32 är det minskad eller ingen bemanning på våra lokalkontor

Semesterstängt

Boråskontoret: Semesterstängt 17 juli - 13 augusti

Göteborgskontoret: minskad eller ingen bemanning 26 juni - 6 augusti

Skövdekontoret: Semesterstängt 10 juli - 6 augusti

Uddevallakontoret: 26 juni - 30 juli. Anders finns att nå under en större del av sommar.

Sommarhälsning från Styrelsens Ordförande Stig Carlsson

Sommar, sommar, sommar……

Precis när jag skriver detta så faller ett efterlängtat regn som skapar ett avbrott av flera veckors sol och värme. Nu är det sommar, sommarlov och för de flesta ett uppehåll i föreningsverksamheten.

Återhämtningen efter pandemin blir mer och mer påtaglig och det känns verkligen skönt på flera sätt, men än är vi inte tillbaka till aktivitetsnivån innan pandemin slog till.

I höst kommer styrelsen och personalen att åka ut och träffa er i föreningarna för att få en ännu bättre bild av hur det står till och skapa en bättre kontakt. Planläggningen av detta arbete pågår för fullt och vi räknar med att köra i gång redan under augusti månad.

Vi har också valt att lägga ut våra styrelseprotokoll på vår hemsida för att ytterligare visa vilka frågor vi arbetar med i styrelsen.

Glöm inte dessutom att söka medel för att testa någon ny verksamhet. Hittills är det bara en förening som tagit vara på möjligheten, kolla med kansliet för att få information.

I går, 17 juni, invigdes Special Olympics World Games i Berlin på Olympiastadion. En stor blågul trupp finns på plats och några aktiva från vårt distrikt fick tillsammans med tusentals deltagare uppleva en fantastisk invigning med truppinmarsch, tal och underhållning. Säkert ett minne för livet.

I dagarna fick vi också veta att arbetet med ett eventuellt kommande Vinter-OS och Paralympics i Sverige går vidare till nästa nivå. OM det blir verklighet kommer det att ge oss alla en extra boost i synlighet och möjlighet att lyfta fram och utveckla idrott för våra målgrupper. Men just nu får vi avvakta den fortsatta utvecklingen.

Ha en skön och avkopplande sommar så ses och hörs vi i augusti.

Hälsningar

Styrelsen Västra Götalands Parasportförbund
Stig Carlsson
Ordförande

 

Publicerad: 2023-06-21

Senast uppdaterad: 2023-06-21

Partners och samverkan