Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Rekord i antal deltagare vid Kinnekullerullen 2023 i parabowling

De två sista helgerna i september gick Kinnekullerullen, en parabowlingtävling, av stapeln i Götene Bowlinghall. Tävlingen arrangerades för tionde gången av Team Kinnekulle HBK och i år var det nytt rekord i antalet deltagare. Från att ha varit runt 130-140 deltagare de senaste åren blev det i år hela 170 deltagare från 21 klubbar!


Många deltagare kom i från Västra Götaland men i år hade tävlingen även deltagare bland annat i från Ystad och Karlstad. Allt som allt spelades 680 serier!

Många fina resultat gjordes och stämningen i hallen var fantastisk. Tävlingsansvarig var Lisbet Ljungkvist som tillsammans med en rad funktionärer från föreningen såg till att allt funkade under tävlingsdagarna.

Styrelsen i Team Kinnekulle HBK vill TACKA alla tävlande, ledare, funktionärer och sponsorer som gjorde ”Kinnekullerullen 2023 ” till en bowlingfest. Ett jättetack till Götene Bowlinghall för ett mycket gott samarbete. Stort tack Götene Bowlinghall som skänkta kloten till klotlotteriet. ”Att under en helg få dela all den glädje som vi ser hos alla tävlande är helt fantastiskt”.

Bild på pristagarna vid Kinnekullerullen  2023 i parabowling

Publicerad: 2023-10-09

Senast uppdaterad: 2023-10-09

Partners och samverkan