Gå till innehåll
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Five-a-side träning i Borås

Nu finns det två möjligheter för dig som bor i Borås, Bollebygd eller Göteborg att prova på 5-a-side, fotboll där bollen låter. Sporten växer kraftigt i Sverige och ger dig med synnedsättning chansen att träffa nya vänner samtidigt som du tränar upp din kondition, styrka och koordination. Söndagen den 3 mars är det dags igen i Sjuhäradshallens Parasportcenter

Five-a-side växer så det knakar Sverige, en idrott för dig med synnedsättning.Ta nu chansen att träffa nya vänner samtidigt som du tränar upp din kondition, styrka och koordination i Borås nästa helg.

Söndagen 25 februari anordnades den första träningen av två inplanerade i Sjuhäradshallens Parasportcenter. Sex five-a-side spelare dök upp under den första träningen som hölls av Hanna från Jönköping. Dagen började med uppvärmning och sedan följdes det av olika teknikträningar och sedan sköt spelarna straffar. Passet avslutades med nedjogg och stretsch. Alla spelarna var glada och nöjda och hoppas att fler hakar på nästa gång.

 

 

Genomgång av träningen

Passningsövning

Den 3 mars är det dags för nästa träning i Sjuhäradshallens Parasportcenter. Vi välkomnar alla åldrar och anpassar givetvis övningar och gruppindelning efter deltagarnas förutsättningar och önskemål. Aktiviteten är gratis. Kontakta gärna Mark Blake för mer information.

Kontaktuppgifter Mark Blake

mark.blake@everlandcommunications.se

0733–702593

Vi möter upp dig den 3 mars från 11:45. Det finns tillgång till omklädningsrum vid behov.

ADRESS Sjuhäradshallen, Idrottsgatan 8, 506 30 Borås. Parkering finns utanför huvudingången.

Publicerad: 2024-02-25

Senast uppdaterad: 2024-02-25

Partners och samverkan