Gå till innehåll
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Startar: 22/05 08:30

Slutar: 22/05 16:30

ARVSFONDEN: Konferens "Hur kan kultur- och idrottsprojekt bidra till att främja barns och ungas hälsa?" på Scandic Continental vid centralstationen, Stockholm

Startar: 22/05 08:30

Slutar: 22/05 16:30

Allmänna Arvsfonden bjuder in till "Konferens #spriderfarenheter" måndag 22 maj i Stockholm för att lära nytt, få kreativa idéer och nya kontakter!


Hur kan kultur- och idrottsprojekt bidra till att främja barns och ungas hälsa?
Många av de projekt som Allmänna arvsfonden finansierar, arbetar på olika sätt med barns och ungas psykiska och fysiska hälsa. Projekten har spännande erfarenheter, arbetssätt och verktyg att dela med sig av. På konferensen den 22 maj fokuserar vi särskilt på hur kultur- och idrottsprojekt kan främja barns och ungas psykiska och fysiska hälsa.

Var
Konferensen äger rum på Scandic Continental vid Stockholms Centralstation.

När
Måndag den 22 maj 2023 klockan 09.30 – 16.30.
Kom i god tid. Registrering med kaffe och smörgås från klockan 08.30.

Kostnad
Kostnadsfritt.

Delta hela dagen - eller bara på förmiddagen
Du kan välja att delta under hela dagen eller att bara anmäla dig till förmiddagens pass.
Anmäl dig redan nu för att säkra din plats! Det är kostnadsfritt att delta, men anmälan är bindande och vi har begränsat antal platser. 

 • Från 08.30: Registrering med kaffe och smörgås
 • 9.30-12.30: Förmiddagspass med föredrag
  Förmiddagen vänder sig till alla som är nyfikna på hur satsningar inom kultur och idrott kan främja barns och ungas hälsa.

  Du kommer att:
  • möta projekt som haft detta fokus,
  • lyssna till forskarna Anna Lund och Inger Eliasson som utvärderat arvsfondsprojekt inom kultur och idrott utifrån barns och ungas delaktighet,
  • få veta hur du kan förverkliga dina projektidéer med stöd från Allmänna arvsfonden. Hela dagen kommer det finnas handläggare på plats om du vill diskutera en projektidé.
 • 12.30-13.30: Lunch för de som anmält sig till hela dagen.
 • 13.30-16.30: Eftermiddagspass med fördjupning och dialog
  Eftermiddagen är riktad till dig som arbetar med kultur- och idrottsfrågor och möter barn och unga. Minst två organisationer från civilsamhället kommer berätta om sina utvecklingsprojekt på området. Efter projektens presentationer har vi rundabordssamtal med fokus på att dela erfarenheter samt sätt att sprida och implementera projektens resultat.

Tillgänglighet: Lokalen uppfyller kraven på tillgänglighet. Det finns hörselslinga och ledarhund får medtagas. Ange i din anmälan om du har behov av teckenspråkstolk.

Anmälan senast 16 maj
Anmäl dig redan nu för att säkra din plats!
Programmet uppdateras inom kort på vår webbplats, men du kan redan nu säkra din plats på konferensen. Det är kostnadsfritt att delta, men anmälan är bindande och vi har begränsat antal platser.

Anmäl dig senast 16 maj. Observera att vi kan tvingas stänga anmälningsformuläret tidigare om platserna tar slut.

Anmäl dig till konferensen Länk till annan webbplats..

Se mer på Arvsfondens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Partners och samverkan

Visselblåsartjänst