Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Startar: 08/10 18:00

Slutar: 08/10 00:00

Teater Kattma - urpremiär för "ALLA ELLER INGEN!" i Dalheimers hus, Göteborg

Startar: 08/10 18:00

Slutar: 08/10 00:00

Teater Kattma bjuder den 8 oktober 2023 in till urpremiär för ”ALLA ELLER INGEN!” i Dalheimers hus i Göteborg


Teater Kattma är teatern som arbetar integrerat med skådespelare med och utan funktionsvariationer, proffs och amatörer i alla åldrar.

2014 gjorde Teater Kattma ”Alla har fel!” och 2019 ”Alla har rätt!”. 2023 års uppsättning "Alla eller ingen!" är en föreställning i nio scener som handlar om allt det där svarta, mörka, svåra. Men där någonstans finns också någonting annat. Det som kan får oss att gå vidare, att försöka klara det här. Tillsammans. Ni vet de där sakerna som snart alla har glömt. Kärlek. Solididaritet. Kamp.

Projekt ”Alla eller ingen” genomförs i samarbete och med stöd av Västra Götalandsregionens kulturnämnd, Göteborg stad, DHRG, Unga Rörelsehindrade, GIL, Dalheimers hus, Dramatikerrådet och Längmanska Kulturfonden.

DAG & TID ALLA FÖRESTÄLLNINGAR

  • Söndag 8 oktober - premiär kl 18.00
  • Fredag 20 oktober - föreställning kl 19.00
  • Lördag 21 oktober - föreställning kl 18.00
  • Lördag 28 oktober - föreställning kl 18.00
  • Söndag 29 oktober - föreställning kl 18.00
  • Lördag 18 november - föreställning kl 18.00
  • Söndag 19 november - föreställning kl 18.00

PLATS
Hultbergssalen, Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12, Göteborg.

BILJETTER
Biljetter bokas i förväg genom att ringa eller smsa 0706-33 67 04, mejla teaterkattma@telia.com eller via hemsidan www.teaterkattma.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vid bokning skriv in namn, telefonnummer, antal biljetter och ev rullstolar på det datum ni vill gå.

Biljetterna betalas när ni kommer till föreställningen – swish eller kontant.
Ordinarie biljettpris 100 kr. Studerande och pensionärer 60 kr.

OM TEATER KATTMA
Teater Kattma startades 2005 och har de senaste åren drivit projekt och arbetat integrerat med skådespelare med och utan rörelsehinder. Åren 2013-2015 och 2017-2019 haft de haft ett kulturstrategiskt uppdrag från Västra Götalandsregionens (VGR) kulturnämnd och 2023-2025 har de verksamhetsstöd från VGRs kulturnämnd. Projekt förenar teaterns konstnärliga ambitioner med en uttalad strävan att få ett vidgat deltagande och att öka delaktigheten inom teatern och kulturen både vad gäller utövare och publik. Allt med den yttersta ambitionen om att bidra till att skapa ett samhälle som är för alla.

Teater Kattma ska söka och vidareutveckla en fri teater- och berättarform, som bygger på närhet, möte och direkt tilltal. De eftersträvar alltid att nå så många som möjligt med sina produktioner, men prioriterar mindre och intima sammanhang, där man kan ha ögonkontakt med alla i publiken och där ett möte mellan scen och salong är möjligt. Publiken ska kunna känna sig berörd och delaktig i de föreställningar de spelar, både vad gäller innehåll och form. En föreställning ska kunna spelas på teatern, i klassrummet, på arbetsplatsen, bygdegården, på gatan och överallt där publiken finns, och inte vara låst vid ett speciellt format eller en viss teknik.

Teater Kattma söker samarbeten med andra aktörer, och har och kommer att ha nära samarbeten med sjukvården, skolan, kommuner, företag, andra teatrar, föreningar och andra organisationer. De söker även nya vägar i skapandet genom gränsöverskridande samarbeten med forskare, med andra konstnärer och konstformer, som bildkonst, musik, film, fotografi och dans.

KONTAKT
Hjärtligt välkomna till Teater Kattma!
E-post teaterkattma@telia.com eller telefon 0706-33 67 04.

Länk till Teater Kattmas hemsida www.teaterkattma.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där informationen ovan har hämtats.

 

Partners och samverkan