Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Startar: 05/03 17:00

Slutar: 05/03 19:30

Nätverksträff 1 med "Nätverket som skapar rörelse för hela rörelsen", Göteborg

Startar: 05/03 17:00

Slutar: 05/03 19:30

Västra Götalands Parasportförbund bjuder tillsammans med Idrotts & Föreningsförvaltningen i Göteborg in till årets första nätverksträff med "Nätverket som skapar rörelse för hela rörelsen"


Ta med ditt allra bästa Nätverkshumör, ett visitkort, bjud med någon du verkligen tycker borde vara en del av Nätverket som skapar Rörelse för hela Rörelsen – så skapar vi tillsammans Mer Rörelse till Fler!

TEMA
”Hur skapar man en jämlik stad och ger förutsättningar för alla att ha en aktiv fritid? Vi på Idrotts-och Föreningsförvaltningen berättar om våra olika insatser.”

DAG
Tisdag 5 mars 2024.

TID
Kl 17.00-19.30

PLATS
”Idrotts & Föreningsförvaltningen”, Kafé Tornet, Nedre Kaserngården 1, 415 27 Göteborg.

ANMÄLAN
Anmälan senast 27 februari via mejl till stina.wikstrom@parasport.se.
Vi bjuder på fika, meddela ev matavvikelser i din anmälan.

INBJUDAN
Länk till inbjudan som PDF Pdf, 258.5 kB, öppnas i nytt fönster..

KONTAKT
Stina Wikström, idrottskonsulent Västra Götalands Parasportförbund
E-post stina.wikstrom@parasport.se.
Telefon 0760-223076.

OM "NÄTVERKET SOM SKAPAR RÖRELSE FÖR HELA RÖRELSEN"

Vi på Västra Götalands Parasportförbund bjuder in alla organisationer/personer vilka har som uppdrag att skapa Rörelse och då helst Rörelse för målgruppen Personer med olika Funktionsnedsättningar. Vi vill skapa ett förbättrat samarbete där vi tillsammans genererar mer Rörelse och en bättre hälsa hos målgruppen. Vi är övertygade om att ni vill samarbeta med oss på Västra Götalands Parasportförbund & de våra föreningar/partners för att:

  • Aktivera fler individer med funktionsnedsättningar
  • Skapa högre hälsotal hos individer med funktionsnedsättningar
  • Utveckla attraktiva arenor så att fler ges möjlighet till mer Rörelse

Nätverkets huvudsyfte är just att Nätverka - samverkan då den är som bäst står alltid främst på schemat. Ett givande fenomen, som gett alla inom rörelsen en hel del under åren 2014–2023 (2014-2021 inom Göteborgs Parasportförbund). Denna fullträff vill vi nu även under 2024 återupprepa genom att samla ihop så många av oss som tidigare deltagit på Nätverksträffarna men också attrahera fler att ansluta sig. Tillsammans genom olika gemensamt bestämda ämnen samt arenor för träffarna, utvecklar vi således målramarna vidare, så att vi kan få än fler individer med funktionsnedsättningar att aktivera sig, detta löpande & gärna inom hela Västra Götaland.

 

Partners och samverkan