Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

Startar: 06/02 18:30

Slutar: 06/02 20:30

Föreläsning om Inkluderande ledarskap – med anpassning för NPF, digital

Startar: 06/02 18:30

Slutar: 06/02 20:30

Svenska Seglarförbundet bjuder in till denna föreläsning som ger kunskap om olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, till exempel ADHD och autism.


Har du uppdrag som ledare för barn & unga? Vill du lära dig mer om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som ADHD och autism? Ledordet för barnen och ungdomarna i svårigheter är struktur. Vad innebär struktur rent praktiskt? Få hjälp med konkreta pedagogiska tips på hur ni kan lösa situationer som uppstår och upplägg av träning i din verksamhet. Föreläsningen tar även upp upp de barn som inte har en diagnos men som ändå kan få svårt att fungera på träningarna.

INNEHÅLL
-
Vad kan vara avgörande för en person inför en ny aktivitet
- Rutiner och struktur
- Socialt samspel, tydlighet och förståelse

Målgrupp är tränare och ledare i föreningen. Inga förkunskaper krävs.

DAG
Tisdag 6 februari 2024.

TID
Kl 18.30-20.30.

PLATS
Digitalt via Microsoft Teams.

KOSTNAD
Gratis.

UTBILDARE
Föreläsare är Andreas Svensson, specialpedagog med mångårig erfarenhet av arbete kring Neuropsykiatriska funktionssättningar.

ANMÄL DIG NU ELLER TIPSA NÅGON
Länk till mer info & anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1819507 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Länk till info på Facebook: https://www.facebook.com/share/p/CGRwjwEawmqnLfdj/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Länk till Seglarförbundets info om parasegling: www.svensksegling.se/aktiva-och-klubbar/parasegling/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Partners och samverkan