Utlysning av Tomas Olssons Minnesfond 2023 - sök senast 31 oktober

Stiftelsens ändamål är att stödja och främja parasport i Göteborg genom      utdelning av ett stipendium på Västra Götalands Parasportförbunds årsmöte i mars varje år i enlighet med de villkor som anges nedan.

 

Parahöstlovskul 2023 i Göteborg

Vecka 44 är det Höstlov i VG Regionen. Vi vill därför bjuda in intresserade personer (med någon typ av Rörelse, Syn- & el Intellektuell/kognitiv Funktionsnedsättning) i skolålder 7 år & uppåt /som har höstlov - till diverse olika kostnadsfria                 Höstlovsparaaktiviteter i Göteborg med omnejd. Aktiviteterna håller vi antingen i själva eller tillsammans med våra Paraidrottsföreningar & samverkansparter.

Jonas och Anja vann brons i mixdubbel på Para-EM i Bordtennis i Sheffield

I semifinalen blev polackerna för svåra för Jonas Hansson till vardags          hemmahörande i Kungälvs BTK och Anja Händén Halmstad BTK men vilket ändå avslutade Para-EM med en bronsmedalj i XD17-klassen för                      mixdubbelparet.

 

Full fart både sommar och vinter i Bollebygd

Föreningen 7H Paraalpint är en förening i Bollebygden som gillar fart, både sommar som vinter. Under förra hösten sökte föreningen återstartsstöd hos Parasport      Sverige för att kunna utbilda ännu fler ledare och  rekryteringsaktiviteter för barn och ungdomar med funktionsnedsättning i alla åldrar i alpint och paradownhill (cykel).

 

Inspirerade idrottsledare samlades på Bosön

160 ledare från hela landet samlades i helgen på Bosön för att utbyta        kunskap, inspirera varandra och tillsammans fortsätta utveckla svensk       parasport. Från Västra Götalands Parasportförbund fanns Idrottskonsulent Linus Edlundh på plats och representerade förbundet.

Textruta: 								
	NYHETSBREV 
	SEPTEMBER 2023

Följ oss gärna på sociala medier:                 För fler nyheter:          KLICKA HÄR 

                                                                                        Kalendern:               KLICKA HÄR