Gå till innehåll
Kampanjsida ledare Parasport Sverige
Kampanjsida ledare Parasport Sverige

Träffa våra ledare

En bild
Porträttbild på Niclas Rodhborn, ledare inom rullstolstennis. Bilden är tagen i en tennishall med spelare i rullstol som spelar tennis bakom honom.

Niclas Rodhborn, ledare rullstolstennis

"Det bästa med föreningslivet är sammanhållningen, glädjen, energin, omtänksamheten, samarbetet och att det är kul! "

Porträttbild på Marita Matsson, ledare inom ridning. Marita har blå jacka, orange mössa och glasögon. Hon står i ett ridhus och bredvid en brun häst.

Marita Mattsson, ledare ridsport

"Jag vill vara en inspiratör, en positiv kraft som gör att deltagarna kommer tillbaka varje vecka. Det är underbart att få ge av sig själv och se andra växa i självkänsla och självförtroende."

Porträttbild på Eva Zahawi, ledare inom cykel. Eva har på sig en vit cykeldräkt och står utomhus med två cyklister bakom sig.

Eva Zahawi, ledare cykel

"Jag vill göra skillnad och brinner för att inspirera och hjälpa andra. Jag vill att alla ska kunna få prova på cykling utifrån sina egna förutsättningar."

Porträttbild på Paniz Yousefi, ledare inom badminton. Paniz har på sig en blå huvtröja och står i en träningshall där badminton utövas.

Paniz Yousefi, ledare badminton

"Jag vill att alla ska kunna känna att de kan bli bäst. Om de inte vill bli bäst är det en annan grej, men att möjligheten finns."

Porträttbild på Emma Hallén, ledare inom segling. Bilden är tagen utomhus vid vatten och i bakgrunden skymtar man en segelbåt.

Emma Hallén, ledare segling

"Sluta fundera och gör’t! Det är otroligt häftigt att vara del av personlig och idrottslig utveckling utöver det vanliga."

Porträttbild på Charlotte Ovefelt, ledare inom fotboll. Charlotte har en fotboll under armen. Bilden är tagen utomhus på en fotbollsplan och i bakgrunden skymtar fotbollsmål.

Charlotte Ovefelt, ledare fotboll

"Det kanske tar lite längre tid att komma till målet – exempelvis att våga vara med i matchspel – men resan dit är bara för underbar!"

Porträttbild på Dick Rösselharth, ledare inom judo. Dick har på sig en judodräkt och står i en träningshall där judo utövas.

Dick Rösselharth, ledare judo

"Föreningslivet är ett jättebra ställe för gemenskap och att lära sig att jobba tillsammans oavsett om det är en individuell idrott eller en lagidrott."

Lisa Korutschka, ledare fotboll:

Swisha för fler ledare inom parasporten

Utan ideellt engagerade personer stannar idrotten, och inom parasporten behöver vi bli fler ledare. Med din gåva kan vi arbeta för att rekrytera och utbilda fler ledare.

Publicerad:

Uppdaterad:

Nationella sponsorer

Sponsorer

Officiella leverantörer

Visselblåsartjänst