Gå till innehåll

Kampanjsida ledare Parasport Sverige

Kampanjsida ledare Parasport Sverige

Bli ledare inom parasporten

Att vara ledare är så mycket mer än att pumpa bollar, planera träningar och vinna matcher. Det handlar om gemenskap, glädje och drömmar. Känslan av att se nya drömmar tändas, att utvecklas tillsammans med andra och att ge fler chansen att hitta sin väg genom idrott. Den är oslagbar och upplevs starkast som ledare!

 

Som ledare bidrar du med tid, kunskap och engagemang. I gengäld får du utbildning och utveckling, gemenskap, idrottsglädje och mycket mer.

 

Att vara ledare är så mycket mer än att pumpa bollar, planera träningar och vinna matcher. Det handlar om gemenskap, glädje och drömmar. Som ideell ledare bidrar du med tid, kunskap och engagemang. I utbyte erbjuder Parasport Sverige utveckling och utbildning, gemenskap och idrottsglädje tillsammans med likasinnade. Känslan av att se nya drömmar tändas, att utvecklas tillsammans med andra och att ge fler chansen att hitta sin väg genom idrott. Den är oslagbar och upplevs starkast som ledare.

 

Som ledare bidrar du med tid, kunskap och engagemang för våra medlemmar. I gengäld får du utbildning och utveckling, gemenskap med likasinnade och mycket mer!

 

En peppad ledare som hejar på sina atleter från läktaren.

Bli ledare – vi guidar dig!

Det enda som slår äventyret är att leda det. Bli en av oss och låt äventyret börja!

 

Som ledare har du möjlighet att engagera dig i föreningar över hela landet, för alla åldrar och under alla årstider. Bli en av oss – bli ledare i den lokala föreningen eller gör karrirär på elitnivå.

 

En peppad ledare som hejar på sina atleter från läktaren.

För dig som är ledare – vi utvecklar dig!

Vill du utveckla dig som ledare men saknar kunskap och verktyg?

 

Här listar vi de utbildningar som Parasport Sverige erbjuder. Du kan även klicka dig vidare till SISU Idrottsutbildarna, kurser på universitet/högskola samt diverse utbildningsmaterial.

 

En peppad ledare som hejar på sina atleter från läktaren.

10 skäl att bli ledare

Parasport Sverige, det är vi. Och tillsammans är vi över 500 medlemsföreningar. Vi inspirerar, stöttar och leder varandra till att förverkliga drömmar och få fler i rörelse.

 

Vi har listat 10 skäl till varför just du borde bli ledare inom svensk parasport.

En peppad ledare som hejar på sina atleter från läktaren.

Träffa våra ledare

Parasport finns i de flesta idrottsförbund, med allt från motionsidrott till idrott på yttersta elitnivå. Lär känna några av våra ledare och inspireras av deras engagemang inom parasporten.

 

 

Ekonomiskt stöd för förening

Vill er förening rekrytera fler ledare eller exempelvis utbilda de ledare som redan är engagerade? Då kan ni söka pengar för det! På parasport.se kan ni läsa mer om ekonomiska stöd.

Swisha för fler ledare inom parasporten

Utan ideellt engagerade personer stannar idrotten, och inom parasporten behöver vi bli fler ledare. Med din gåva kan vi arbeta för att rekrytera och utbilda fler ledare.

Nationella sponsorer

Sponsorer

Officiella leverantörer