Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Dalarnas Parasportförbund
Dalarnas Parasportförbund

Liljan

Träningscentrat Liljans Herrgård

Parasport Dalarnas egna tränings o utvecklingscenter Liljans Herrgård, belägen i naturskön miljö intill sjön Liljan mellan Falun och Borlänge.

Paraport Dalarnas träningsanläggning Liljan är en unik möjlighet för alla våra idrottsföreningar i landet och övriga världen. Liljan drivs sedan mitten av 70-talet av distriktsförbundet Parasport Dalarna. Med inriktning på att vara en träningsanläggning för i första hand funktionshindrade idrottare i Dalarna men även öppet för övriga verksamma idrottare i Sverige och övriga världen.

Vår verksamhetside är att

- erbjuda möjligheter till personer med funktionsnedsättningar att utföra fysisk aktivitet med inriktning på motions- och idrottsaktiviteter.

- erbjuda föreningar möjlighet till aktiviteter som träningsläger, tränings och tävlingsverksamhet som ett komplement eller som odinarie stationerad tränings och tävlingsort.

- i första hand vänder vi oss till organisationer anslutna till Parasport Sverige, men vi ser gärna att även andra organisationer anslutna till t.e.x Riksidrottsförbundet använder oss som en naturlig del i deras idrottsverksamhet i mån av plats och tid.

Många idrottsföreningar väljer att använda vår gård som ett övernattningsalternativ vid besök på större tävlingar och evenemang i Dalarna. Där de även kan göra aktiviteter utöver sin tävling för dagen.

Många föreningar utnyttjar även Liljan för dess unika koncept för träningsläger, med alla de aktiviteter som här kan erbjudas.

Vi på Dalarnas Parasportförbund har ansvar för gårdens drift- och verksamhet. Vi ser till att göra ert besök unikt och ett minne för livet.

Är ni i förberdelserna för ett läger med er förening? Låt oss ta hand om er!

Läs vår informationsfolder om vad vi kan erbjuda samt priser mm.

Liljan Folder Öppnas i nytt fönster.

https://www.parasport.se/globalassets/dalarna/dokument/inbjudningar/liljan-test-3.pdf


liljan test 3.pdf Länk till annan webbplats.


liljanfolder för alla.pub Länk till annan webbplats.

Välkommen för information och upplysningar

Dalarnas Parasport förbund

Pär Uhlin

tel 0736-78 82 44

par.uhlin@dalaidrotten.se

För vägbeskrivning

Följ länk för vägbeskrivning. http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=02331001&Vkiid=9i5F4nruyAIvDWrKhpwerA%253d%253d&Vkid=1449305&isAlternateNumberResult=False Länk till annan webbplats.


Publicerad:

Uppdaterad:

Vi samverkar med