Gå till innehåll
Parasport Örebro
Parasport Örebro

Nyheter

 • DM i Friidrott för Anpassad Grundskola

  Nu är det dags igen för årets DM i friidrott för Anpassad grundskola. Tävlingen kommer att gå av stapeln den 22 maj mellan klockan 09.00-13.30. Naturligtvis hoppas vi på bra väder och en trevlig dag vid detta tillfälle.
 • Årsmöte 2024

  Örebro läns Parasportförbund genomför sitt årsmöte gällande verksamhetsåret 2023 enligt följande:Måndagen den 18 marsKl 18.00 - 21.00Idrottens Hus, Karlsgatan 28, ÖrebroSeparat kallelse med anmälningstalong kommer att sändas ut till medlemsföreningar i mitten av januari
 • Parasportens Dag 19 Nov

  Nu var det dax igen !!!
  Vi genomför Parasportens Dag även i år och vi hoppas på ett stort antal besökare. Målsättningen med denna dag är att visa möjligheterna till att delta i idrotten och nån av alla de föreningar som finns på plats under denna dag. Vi kommer som under de senaste åren vara på Tegelbruket. Om du vill veta mera så gå in på den sida som finns under bilden på vår startsida.
 • Prova På Dag/Läger för dig med en synnedsättning

  Nu har vi glädjen att bjuda in till Prova på Dag för dig med en synnedsättning. Denna dag är nr 2 i den satsning Värmlands och Örebro läns Parasportförbund startade under 2020. Vi har tyvärr blivit tvungna att skjuta fram denna dag på grund av Covid samt för få anmälda vid något tillfälle. Nu har vi dock möjligheten att genomföra del 2, i Örebro av denna satsning. Örebro lördag den 25 November I Örebro kommer DU bland annat att få prova Goalboll och Orientering samt Judo/Kampsport Datum 25 November
  Start Lördag kl 10.00 i Örebro
  Kostnad: 100:-/deltagare samt ev.medföljare
  I avgiften ingår lunch samt fika
  Anmälan: Sker senast 17 nov lennart.jansson@parasport.se eller julia.johansson1@online.rf.se
  (ange namn, adress, e-post, tel)
  Resor: Samling sker i Örebro på Ekeskolan Frågor: Örebro lennart.jansson@parasport.se
  070-584 04 66
  Värmland
  julia.johansson1@online.rf.se
  010-476 47 73 Vid anmälan kommer Du erhålla bekräftelse med ytterligare information om vad du behöver ha med dig till de aktiviteter vi kommer genomföra.
  Information med avresetider för dig som kommer från Värmland kommer också att erhållas vid anmälan
 • INBJUDAN - Slutkonferens VägVisaren

  VägVisaren – har visat vägen!
  VägVisaren, ett arvsfondsprojekt som ägs av Örebro läns Parasport och genomförts i samverkan med Svenska Orienteringsförbundet, Synskadades Riksförbund, Specialpedagogiska Skolmyndigheten och andra intressenter.

Publicerad: 2022-09-09

Senast uppdaterad: 2022-12-09

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Vill ni bli vår partner och synas här? Kontakta oss!