Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Örebro
Parasport Örebro
En bild

Parasportens Dag 19 November

 

Bakgrund

Örebro läns Parasportförbund i samverkan med RF-SISU Örebro län samt TB Action har nöjet att bjuda in intresserade föreningar att delta på Parasportens Dag. Detta är 5:e gången som detta arrangemang genomförs. Vi har återigen fått möjligheten att genomföra detta evenemang på Tegelbruket.

Syfte

Syftet med dagen är att personer med en funktionsnedsättning skall få möjlighet att träffa föreningar samt prova aktiviteter som finns inom Parasporten i länet samt visa upp den stora bredden av idrotter. Dagen kommer att vara riktad till målgruppen personer med en funktionsnedsättning i första hand men naturligtvis kommer andra nyfikna att vara välkomna. Deltagande föreningar skall få möjlighet att träffa och rekrytera nya medlemmar till sina föreningar. Vi kommer också i år kunna presentera en del kulturella inslag kring musik och annat som bedrivs på Tegelbruket

Information

Parasportförbundet i samverkan med RF-SISU Örebro län kommer att ansvara för sammanhållningen av arrangemanget. Deltagande föreningar ansvarar för aktiviteter /information om sin verksamhet. På Örebro läns Parasportförbunds hemsida kommer det att finnas en flik som skall vara uppdaterad om vad som gäller under dagen.

Stöd och hjälp

Deltagande RF anslutna föreningar kommer att ha möjlighet att söka ekonomiskt stöd för sitt deltagande via RF-SISU Örebro län. För ytterligare information gällande detta ta kontakt med Robin Meyer RF-SISU Örebro län på tfn 019- 17 55 30 för ytterligare information. Vi som arrangörer kommer också att ansvara för logistiken under dagen. Tillsammans med deltagande föreningar kommer vi också arbeta med marknadsföringen av evenemanget så att vi når ut på ett bra sätt.

Anmälan

Naturligtvis hoppas vi att Er förening tycker att det är viktigt att vara med och delta på denna dag och att Ni dyker upp.

Har Ni några frågor eller funderingar om vad som gäller tveka inte utan hör av till: Lennart Jansson 019-17 55 47

Robin Meyer 019-17 55 30

Vill Ni vara med på dagen anmäl Ert intresse snarast dock senast den 3 november.

Till:

lennart.jansson@parasport.se eller robin.meyer@rfsisu.se

Tillsammans gör vi denna dag till något att minnas !!

Publicerad:

Uppdaterad:

Vill ni bli vår partner och synas här? Kontakta oss!