Gå till innehåll
$siteName
Logotyp röd

Vi gör det tillsammans

Att vara partner till Special Olympics Sverige är att ge personer med intellektull funktionsnedsättning möjlighet till ett aktivt och hälsosamt liv.

Är du intresserad av att veta hur vi kan jobba tillsammans för att utveckla våra respektive verksamheter? Kontakta oss så berättar vi mer.

Joanna Hanner, parternansvarig Special Olympics Sverige
E-post: joanna.hanner@parasport.se
Tel: 076-832 30 15

 

Erbjudanden från partners

Flera av våra och Parasport Sveriges samarbetspartners har förmånliga erbjudanden till Svenska Parasportförbundets medlemsföreningar. Läs mer och se vilka aktuella erbjudanden som finns på parasport.se.

Toyota logotyp

Huvudsponsor – Sigma group

Sigma är huvudsponsor till Special Olympics Sverige sedan 2020. En del av huvudsponsorskapet handlar om att fortsätta det lyckade arbetet med Special Olympics School Days – idrottsdagar för anpassade skolan.

”Vi har på nära håll sett vilken skillnad idrott, motion och den gemenskap det innebär, gör för människor med intellektuella funktionsnedsättningar. Vi vill fortsätta att vara med och bidra till detta och när vi fick frågan om att bli huvudsponsor till Special Olympics Sverige var svaret givet”, säger Johan Glennmo som är styrelseordförande för Sigmas moderbolag Danir.

Officiell sponsor – Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric är officiell sponsor till Special Olympics Sverige sedan den 1 april 2022. Samarbetet sträcker sig över tre år och innefattar en särskild satsning på den stora nationella tävlingen Special Olympics Games som arrangeras vartannat år i Sverige. Mitsubishi Electric kommer också att presentera och bidra med resurser till Sverigelagets PreCamp inför Special Olympics World Summer Games i Berlin 2023.

Toyota logotyp
Toyota logotyp

Officiell sponsor –
Lions Club Sverige

Lions Club Sverige en del av Lions Club International, som är en av världens största hjälporganisationer med 1,4 miljoner medlemmar varav cirka 7 100 i Sverige. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika hjälp- och samhällsprojekt för att förbättra livskvalitén för andra människor lokalt, nationellt och internationellt.

En del i samarbetet mellan Lions Club Sverige och Special Olympics Sverige är möjligheten till lokalt stöd till parasportföreningar. Är er förening i behov av finansiellt stöd för exempelvis resa till tävling eller annat? Har ni behov av volontärer till tävling eller läger? Då kan det finnas stöd att få från er lokala Lionsklubb.

Hitta er lokala Lionsklubb på Lions hemsida Länk till annan webbplats..

Officiell sponsor – Coca-Cola i Sverige

Coca-Cola i Sverige är officiell partner till Special Olympics Sverige sedan 2024.

"Mångfald, jämlikhet och inkludering är viktiga värden för Coca-Cola som företag och för samhället i stort. Samarbetet med Special Olympics är därför både givet och viktigt, där idrotten och organisationen spelar en avgörande roll för inkludering av alla människor inom sporten och deltagande i samhället", säger Charlotte Kalin, ansvarig för samhällskontakter och hållbarhet på The Coca-Cola Company i Sverige.

Toyota logotyp

Officiell leverantör

Logo Lion
Hemma logotyp
Grand travel logotyp
Logo Lion
Logo Lion
Logo Lion

Huvudsponsorer

Officiella sponsorer

Officiella leverantörer