Gå till innehåll
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg
godjul

Julhälsning

Ordförande har ordet:

Oj va tiden går snabbt när man har roligt!

I snart nio månader har jag varit ordförande för Gävleborgs Parasportförbund. Nio innehållsrika månader där jag får lära mig något nytt hela tiden. Kunskap som man får genom föreläsningar med engagerade personer som verkligen brinner för det här med idrott för alla, på sina egna villkor.

Jag har tillsammans med fantastiska medarbetare fått träffa intressanta människor, genom olika möten och evenemang. Ett speciellt minne är Special Olympic Games i Malmö i juni där vi träffade härliga ledamöter från nästan alla Sveriges Parasportdistrikt, ledamöter från idrottskommittéer, styrelsen i Parasport Sverige och alla otroligt duktiga atleter. När samtliga deltagare äntrar scenen under invigningen och man får se deras glädje och förväntningar, mitt hjärta värms fortfarande av detta lyckorus!

Ett annat evenemang som för alltid kommer att finnas med i mitt minne är från september, World Cup Volt Hockey i Gävle, där lag från USA, Kanada, Tyskland, Norge, Danmark och flera lag från Sverige deltog. Ett evenemang som också uppmärksammats av Företagarveckan och Näringslivsfrukosten i Gävle, där arrangörerna KF Heros, Gävleborgs Innebandyförbund och Gävleborgs Parasportförbund fått mottaga ”Bra gjort för Gävle”-priset! Motiveringen finns att läsa på vår hemsida. WCVH är ett evenemang som kommer att anordnas även nästa år.

Vi har snart avverkat 2022 och ett nytt Parasport-år står för dörren.

Låt oss tillsammans göra 2023 till ett fantastiskt och innehållsrikt år. Ett år med mycket idrottsglädje och massa roliga aktiviteter.

Till slut vill hela styrelsen och vår idrottskonsulent Elin Walfridsson önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Carina Karlsson

 

Kontoret stängt över julen

Kontoret kommer att ha julledigt och är tillbaka den 9 januari 2023.

Publicerad: 2022-12-22

Senast uppdaterad: 2022-12-22