Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg
Sommarsol

Sommarhälsning

Den efterlängtade sommaren är här och vi hoppas att alla kan få en välbehövlig vila.

Under det första halvåret har vi inom förbundet bland annat haft årsmöte. Elin, vår Idrottskonsulent, har haft fullt upp då hon har deltagit i många föreningsträffar, genomfört aktivitetsdagar och haft möten med olika kommuner kopplat till tillgänglig idrott. Andra uppgifter som Elin har i sitt arbete är bland annat ”Rörelsesatsning i skolan”, Inkluderingsprocess vad gäller parainnebandy, utbildning i Parasportens grunder m.m.

I mars arrangerades Start Your Impossible Camp i Gävle i samarbete med Parasport Sverige.

Under förbundsmötet i maj hade vi tre ombud på plats.

GRG, Gävleborgs Rekryteringsgrupp, har haft många intressanta träffar och antalet deltagare ökar ständigt.

Planeringen av andra upplagan av WCVH, Word Cup Volt Hockey, 15–17 september är i full gång. Boka in datumen redan nu! Vill du vara volontär/funktionär? Anmäl dig här Länk till annan webbplats.!

I Söderhamn har kommunen tagit ett väldigt fint initiativ genom att hyra in tre storlekar av Frameskating under juni, juli och en bit in i augusti. Vi har varit upp till Hällåsen med en person med intellektuell funktionsnedsättning och har tillsammans med den provat på. Glädjen över att kunna åka skridskor, på sina egna villkor, var stor. Genom denna LÄNK Länk till annan webbplats. kan man gå in och boka och prova på. (Hjälm och broddar finns att låna på Hällåsen via bokningen.)

Mycket spännande saker kommer att hända efter sommaren och Gävleborgs Parasportförbund står för nya intressanta utmaningar. Vi återkommer med mer information om vad som händer efter sommaren.

Vi önskar er alla en helt fantastiskt underbar sommar!

bild3

Publicerad: 2023-06-21

Senast uppdaterad: 2023-06-21