GÄ till innehÄll
VisselblÄsartjÀnst
Parasport GĂ€vleborg
Parasport GĂ€vleborg

🌟Dags för en spĂ€nnande sĂ€song i Svealandsserien🌟

🌟 Snart Ă€r det dags för Ă€nnu en spĂ€nnande sĂ€song i Svealandsserien! 🌟

Med vÄren i luften och fÄglarna som kvittrar vet vi att fotbollssÀsongen nÀrmar sig med stormsteg! För alla fotbollsÀlskare runt om i Svealand Àr detta en tid av förvÀntan, spÀnning och förhoppningar inför vad den kommande sÀsongen har att erbjuda.

Årets sĂ€song bjuder pĂ„ en extra dos spĂ€nning dĂ„ inte mindre Ă€n 17 lag stĂ„r redo att göra upp om Ă€ran! Detta Ă€r en ökning med imponerande 5 lag jĂ€mfört med föregĂ„ende sĂ€song, otroligt kul!

Svealandsserien har genom Ären varit en kÀlla till fantastiska matcher, spÀnnande ögonblick och minnesvÀrda prestationer. Och Ärets sÀsong ser inte ut att bli nÄgot undantag!

För spelarna handlar det nu om att finslipa formen, stÀrka lagandan och förbereda sig mentalt för utmaningarna som vÀntar. För supportrarna Àr det dags att boka in speldatumen i kalendern för att sedan ta sig ut och visa ditt stöd och heja fram ditt lag.

Oavsett om du Àr en trogen supporter som följer ditt lag varje match eller om du Àr nyfiken pÄ att upptÀcka spÀnningen i Svealandsserien för första gÄngen, sÄ Àr du varmt vÀlkommen.

Klicka hÀr för Spelschema för Svealandsserien 2024

LĂ„t oss tillsammans göra Svealandsserien 2024 till en sĂ€song att minnas! âšœđŸ’„

 

Foto taget av Parasport Sverige

Foto taget av Parasport Sverige

Publicerad: 2024-05-13

Senast uppdaterad: 2024-05-13