Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg

Varmt välkomna till Gävleborgs Parasportförbund, Hofors AIF

Hofors AIF logga

Vi är glada och stolta över att välkomna Hofors AIF till Gävleborgs Parasportförbund! Deras anslutning är ett steg framåt för att ytterligare stärka och utveckla parasporten i vår region.

Med sitt parafotbollslag, Stålkompisarna, har Hofors AIF och en bred verksamhet för personer med funktionsnedsättningar i alla åldrar. Vi ser fram emot att samarbeta med Hofors AIF för att främja inkludering, träning och tävling inom parasporten. Tillsammans kommer vi att fortsätta att skapa möjligheter och förverkliga drömmar för alla våra medlemmar så låt oss fortsätta att växa och utvecklas tillsammans!

För mer information om Hofors AIF och deras parasportverksamhet, besök deras hemsida www.haiffotboll.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till Gävleborgs Parasportförbund, Hofors AIF! Tillsammans med er och övriga i Parasport Sverige är vi en "En unik kraft som förverkligar drömmar"

 

Bli Medlem i Gävleborgs Parasportförbund

Är din förening redo i att ta nästa steg av att utveckla och bredda er verksamhet för personer med funktionsnedsättning? Vi inom Gävleborgs Parasportförbund välkomnar alla idrottsföreningar som vill vara en del av en växande och dynamisk gemenskap. Som medlemmar hos oss får ni möjlighet att vara med och forma framtiden för parasporten.

Kontakta oss:

Gävleborgs Parasportförbund

Emil Delin
E-post: emil.delin@parasport.se
Telefon: 073 023 38 91

Elin Walfridsson
E-post: elin.walfridsson@parasport.se
Telefon: 070 682 22 43

Loga parasport Gävleborg

Publicerad: 2024-05-20

Senast uppdaterad: 2024-05-20