Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg

Varmt välkomna till Gävleborgs Parasportförbund, Helges IF

Helges IF logga

Välkommen till Gävleborgs Parasportförbund, Helges IF. Tillsammans med er och övriga i Parasport Sverige är vi en "En unik kraft som förverkligar drömmar"

Prova på biljard med Helges IF

Under våren och sommaren har Helges IF arrangerat prova på biljard i Gävle för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Detta är en aktivitet som har blivit mycket uppskattad och vi är glada att kunna meddela att det kommer att fortsätta till hösten 2024. Håll utkik i vår kalender för kommande datum.

För mer information om Helges IF besök deras hemsida https://www.helges.org/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bli Medlem i Gävleborgs Parasportförbund

Är din förening redo i att ta nästa steg av att utveckla och bredda er verksamhet för personer med funktionsnedsättning? Vi inom Gävleborgs Parasportförbund välkomnar alla idrottsföreningar som vill vara en del av en växande och dynamisk gemenskap. Som medlemmar hos oss får ni möjlighet att vara med och forma framtiden för parasporten och bidra till en mer inkluderande idrottsvärld. Tillsammans kan vi göra skillnad, där vi förverkligar drömmar och skapar framtidens parasport.

Kontakta oss:

Gävleborgs Parasportförbund

Emil Delin
E-post: emil.delin@parasport.se
Telefon: 073 023 38 91

Elin Walfridsson
E-post: elin.walfridsson@parasport.se
Telefon: 070 682 22 43 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-06-20

Senast uppdaterad: 2024-06-20