Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg

Ulrika Krantz

En bild

Ulrika Elfström Krantz heter jag och är 55 år, gift med Micke och har tre barn. Linnea, Johan och Sebastian, bor i Ljusne. Men jag är född och uppvuxen i Hofors, har spelat handboll i 12 år och dömt handboll i 15 år. Men knäoperationer gjorde så jag fick sluta.


Är en föreningsmänniska, just nu är det jag som städar i A-lagets omklädningsrum inför matcher och ser till att domarna har bra fika. Alla behöver det lilla extra.
Jobbat i restaurang branschen sen jag var 15 år så jag har lite skinn på näsan. Är självutnämnd läkare och ssk då min Autistiska son Johan åkt in och ut på sjukhus, han är även hockeyspelare på sina villkor.

Tycker att idrott förenar och ska finnas för alla oavsett nivå. Min dotter har spelat handboll på elitnivå men fick sluta pga nackskada nu är hon musikalartist. Min son Sebbe har spelat hockey. Älskar att baka och att gå i skogen med vår hund Stella.

Och jag kom med i programmet singing bee men åkte på ett njurstensanfall, försökte få dom att flytta inspelningen men icke.

Så jag sjunger mest hemma på schlager

Publicerad:

Uppdaterad: