Gå till innehåll
Parasport Halland
Parasport Halland

ParaPepp

ParaPepp är digital träning som vänder sig till personer med funktionsnedsättning. Syftet är att inspirera till motion och rörelse som med få hjälpmedel går att utöva på hemmaplan.

Idén om ParaPepp föddes i samband med den hemmakarantän som blev en konsekvens av coronapandemin. Karantänstid gör att många inte kan delta i träning och fysisk aktivitet i samma utsträckning som tidigare, vilket kan leda till stillasittande och ohälsa.


Filmade träningspass

ParaPepp är digital träning som vänder sig till personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning. Projektet finansieras med medel från Radiohjälpen och under 2020 kommer ett 40-tal filmer att spelas in och publiceras i Parasport Sveriges digitala kanaler. Träningspassen kommer att bestå av en variation av träningsformer med allt från gympa och styrketräning till avslappning.

Filmerna är just nu under produktion och kommer snart. Håll utkik här, i nyhetsbrev och i sociala medier.

Missa inte heller ParaPepps förmiddagsträning med Stefan Jansson som sänds live på Parasport Sveriges Facebook Länk till annan webbplats. kl. 10 på tisdagar och torsdagar. Här kan du se tidigare träningspass igen. Länk till annan webbplats.

Måndagar kl. 16 livesänds träningspass för personer med intellektuell funktionsnedsättningSpecial Olympics Swedens Facebook Länk till annan webbplats.. Det är Johanna Oskarsson och Eva Dahlberg som leder pas

Publicerad: 2022-12-14

Senast uppdaterad: 2022-11-21

Vill ni bli vår partner och synas här? Kontakta oss!