Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Uppland
Parasport Uppland

GDPR

Personuppgiftsbehandling

Parasport Uppland vill kunna erbjuda dig information och nyheter om parasport i Uppland. För att kunna göra detta kan vi behöva lagra och behandla dina personuppgifter. Vi rekommenderar dig därför att läsa nedanstående.

För att kunna ge så god service som möjligt sparar vi följande uppgifter när du anmäler dig till något av våra evenemang eller till vår nyhetsbrevslista:

• För- och efternamn
• Telefonnummer
• E-postadress
• Företag/Förening
• Titel
• Upplysningar som du själv valt att lämna, exempelvis allergier

Genom att vara registrerad på Parasport Upplands nyhetsbrevslista lagrar vi information om dina e-postuppgifter för utskick som vi anser kan vara relevanta.

Sociala medier

Vi för inget register eller sammanställer kontoinformation över personer som på något sätt deltar i konversationer i våra kanaler. Som personuppgiftsansvariga ansvarar vi för att rensa eventuella kränkande inlägg.

Foto/Video

För att kunna marknadsföra och sprida svensk parasport använder vi oss av foton och videoklipp från evenemang och annan verksamhet. Genom att delta på något av dessa godkänner du att vi använder foton på dig i våra kanaler som hemsida och sociala medier.

Parasport Uppland sparar aldrig en personuppgift längre än vi bedömt som nödvändigt för att leverera en god service och utveckla vår relation, och aldrig längre än lagen säger. Vi lämnar aldrig era personuppgifter till annan part och du kan alltid begära att de uppgifter vi har om dig raderas/kompletteras när du önskar, så länge din begäran är i enlighet med lag.

Vill du veta mera?

Har du frågor kring vår behandling av personuppgifter, vilka uppgifter som eventuellt finns registrerade, vill få rättelse eller bli raderad, vänligen kontakta uppland@parasport.se.

Om du är missnöjd

Slutligen, tycker du att vi misslyckas med att ta hand om dina personuppgifter eller dina rättigheter kan du kontakta Integritetsskyddsmyndigheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Denna information gäller från och med 2022.

Publicerad:

Uppdaterad: