Gå till innehåll
Parasport Västra Götaland
Parasport Västra Götaland

IOP Parasportcenter i Sjuhäradshallen i Borås

IOP "Parasportcenter" i Sjuhäradshallen i Borås är en verksamhet dit personer med funktionsnedsättning kan komma och träna eller utöva olika idrotter tillsammans. På plats finns också flera olika hjälpmedel.


Föreningslivet - Individen - Mötesplatsen i Sjuhäradshallen
Parasportcenter drivs genom ett IOP (som betyder Idéburet offentligt partnerskap) mellan RF-SISU Västra Götaland och Borås Stad.

Båda parter har en gemensam strävan och önskan om att kunna erbjuda stadens invånare som har någon form av en funktionsnedsättning en attraktiv inomhusmiljö som innehåller bästa tänkbara förutsättningar för fysisk aktivitet.

Målgruppen är i första hand personer med funktionsnedsättning. Parasportcenter ska erbjuda aktiviteter, men inte bara fysiska aktiviteter, utan hallen är också en mötesplats där man kan umgås, ta en fika eller bara vara.

För att kunna utöva olika idrotter finns specialutrustning som till exempel för rullstolsbasket.

LÄNK till hemsidan för "IOP Parasportcenter" i Sjuhäradshallen hos Borås Kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

LÄNK till hemsidan för "IOP Parasportcenter" i Sjuhäradshallen i Borås hos RF-SISU Västra Götaland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

KONTAKT: parasportcenter.boras@rfsisu.se eller 0709-26 57 93

 

Publicerad:

Uppdaterad:

Partners och samverkan

Visselblåsartjänst