Gå till innehåll
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Lediga jobb

Vill du arbeta för Sveriges mest intressanta idrottsförbund?


För att ta nya stora kliv i parasportens utveckling söker vi ständigt personer som delar vår passion för parasport och för allas rätt att få utöva idrott. Utöver detta söker vi alltid personer som vill engagera sig i parasporten som exempelvis ledare, domare eller funktionärer.

Vi söker personer som är lagspelare och i Parasport Sverige får du en arbetsgivare som välkomnar eget driv och entreprenörskap. Du får dessutom arbetskamrater runt om i landet som alla spelar i samma lag.


Avlönade tjänster

Just nu finns det inga avlönade tjänster att söka.


Ideella tjänster

Just nu finns det inga ideella tjänster att söka.

Andra jobb inom parasport

Just nu finns det inga tjänster att söka.


Parasport Sverige välkomnar personer som vill engagera sig i parasporten som exempelvis ledare, domare eller funktionärer. Hör av dig till ditt närmaste distriktsförbund om du är intresserad.

Vi är alltid öppna för spontanansökningar. Om du är intresserad av parasporten och tycker att det verkar intressant att jobba med kan du skicka ditt CV och ett brev där du berättar om dig själv och vad du vill göra till ulrika.askengren@parasport.se. Då har vi dig i åtanke när det dyker upp en möjlighet.

Medicinskt nätverk

Vill du på något sätt engagera dig och bidra med medicinsk kompetens till parasporten? Det kan exempelvis vara som fysioterapeut för ett lag. Skicka in din intresseanmälan för att ingå i Parasport Sveriges Medicinska nätverk. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Uppdaterad: