Gå till innehåll
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Press och media

Pressmeddelanden

 • Vinge och Parasport Sverige förlänger samarbetet i fyra år


  Advokatfirman Vinge fortsätter som juridisk rådgivare till Parasport Sverige. Det nya avtalet löper under perioden 2023–2026.
 • Ebba Årsjö vinner slalomcupen – Aaron kommer trea


  När den alpina säsongen avslutades på fredagen i italienska Cortina stod det klart att Ebba Årsjö inte bara vann årets sista tävling, utan hela slalomcupen. Dessutom kom Aaron Lindström trea i slalomcupen. Hela det svenska alpina laget kan nu summera en fantastisk vinter, med framgångar på världscupen och totalt fem VM-medaljer.
 • Förnyat sponsoravtal mellan ATG® och Parasport Sverige


  ATG® och Parasport Sverige förnyar ett långsiktigt och etablerat samarbete. Det nya avtalet löper under 2023–2026 och omfattar kommersiella rättigheter över två paralympiska spel: Paris 2024 och Milano Cortina 2026.
 • Zebastian Modin vinner världscupen 2023


  När världscupen i längd och skidskytte avslutades i Soldier Hollow, Utah (USA) stod Zebastian Modin för tre pallplatser av tre möjliga i längd: två segrar och en andra plats. Det innebär att han säkrade den totala segern i världscupen i längd. Med det summerar han en stark säsong, som dessutom innebar fyra medaljer, varav två guld, på hemma-VM i Östersund i januari.
 • Ebba och Aaron körde hem fyra pallplatser i Kitzbühel


  De svenska parastjärnorna Ebba Årsjö och Aaron Lindström lämnar ingen besviken – fyra pallplatser på två dagar. Det var resultatet av världscupens slalomtävlingar i Kitzbühel, Österrike.

Publicerad:

Uppdaterad:

Presskontakter:

Elias Håkansson

Press- och innehållsansvarig

Rebecca Fyhr

Kommunikationschef Parasport Sverige