Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Gävleborg
Parasport Gävleborg

Sommarkul i Söderhamn - 2024

Äntligen är sommaren här! Ta chansen att delta på massor av aktiviteter och evenemang anpassade för personer inom LSS och socialpsykiatri i Söderhamn.

Sommarkul 2024

SOMMARKUL´S häfte ger dig information om olika aktiviteter och evenemang som du är välkommen att delta i under sommaren 2024.

Klicka här för att se alla aktiviter som erbjuds - Sommarkul´s häfte Pdf, 1.6 MB, öppnas i nytt fönster. (Öppnas i nytt fönster)

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret (Öppnas i nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • På grund av för få anmälda till aktiviteter så har vivarit tvungna att ställa in ett flertal av de planerade föreningsaktiviteterna.
  • Aktiviteterna i häftet är de som kvartstår.
  • Efteranmälan är möjlig till 28 juni.
  • Jag kommer att kontakta de deltagare som anmältsig till aktiviteter som ställts in.
  • Har man betalat in och och aktiviteten ställts in fårman självklart tillbaka pengarna.

 

SOMMARKUL 2024 - Från maj till augusti.
Innehåller flera olika aktiviteter som till exempel prova på fotboll, träffa hästar, stadsvandring, dans eller hantverksskapande.

För vem?
SOMMARKUL är till för dig som har stöd eller boende inom LLS eller socialpsykiatrin inom Söderhamns kommun.

Aktiviteterna
Aktiviteterna genomförs av föreningar eller studieförbund. Om du har behov av ledsagning så behöver din ledsagare följa med på aktiviteten.Mer information finns när du bläddrar i häftet.

Kostnad och betalning
För att få delta i aktiviteterna betalar du 200 kr för ett aktivitetskort. Det ger dig möjlighet att delta vid fritt antal tillfällen. Om du enbart vill delta vid enstaka tillfällen så kostar det 50 kr per tillfälle. Kortet är personligt och går att köpa kontant på följande ställen sätt; - Aquarena Hällåsen, Hällåsen 606 - Fritidsbanken, Köpmangatan 25 eller - Betala via Bankgiro 5698–1285. Märkning - Aktiv fritid​kortet skickas sen till den adress du lägger in i din anmälan.

Intresseanmälan
Du anmäler dig till de aktiviteter du önskar att delta i. Välj gärna flera aktiviteter! Du får även gärna gå flera gånger på samma aktivitet. Fyll i dina önskemål i den bifogade intresseanmälan och skicka in den senast 30 maj.

Efteranmälan fram till 28 juni i mån av plats.
Notera: Aktiviteter med för få anmälningar kommer inte att genomföras.

Hoppas vi ses i sommar!
Söderhamns kommun och det lokala föreningslivet

Frågor?
Kontakta Therese Nilsson
Telefon: 027075621
E-Post: therese.nilsson@soderhamn.se

Logga Söderhamns kommun

Publicerad: 2024-05-23

Senast uppdaterad: 2024-06-14