Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Kommersiella partners

Nationella sponsorer

Uniqlo logotyp

ATG

ATG har sedan 1995 stöttat Parasport Sverige genom Paralympiatravet (tidigare Olympiatravet). År 2007 utökades samarbetet då man även gick in som huvudsponsor åt Sveriges paralympier.

Paralympiatravet är ATG:s sätt att stötta svensk paralympisk idrott. Inom ramen för V75 arrangeras varje år fyra deltävlingar runtom i landet med en stor final på Åbytravet utanför Göteborg. Bidragets ekonomiska storlek varierar beroende på V75-omsättningen under den period Paralympiatravet pågår.

Besök ATG Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uniqlo logotyp

Folksam

Folksam har samarbetat med Parasport Sverige sedan dåvarande Svenska Handikappidrottsförbundet bildades 1969.

Alla aktiva medlemmar i en förening som i sin tur är medlem i Svenska Parasportförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring hos Folksam. Försäkringen är framtagen i samarbete med Svenska Parasportförbundet och ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning.

Besök Folksam Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uniqlo logotyp

Toyota

Toyota och Parasport Sverige har ett långsiktigt partnerskap som pågår 2017-2024.

Toyota har varit med och startat och finansierar ett svenskt podiumprogram för elitatleterna, med målet att Sverige ska vinna fler medaljer.

Tillsammans med Sveriges Paralympiska Kommitté genomför Toyota årligen "Start Your Impossible Camp" på flera olika orter i Sverige. Det är ett rekryteringsläger för att göra parasporten lika stor som den förtjänar att vara, på alla plan. Toyota investerar stort i marknadsföring och upplägg av dessa läger som är en långsiktig satsning för en bredare och bättre parasport i Sverige.

Besök Toyota Sverige Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sponsorer

Uniqlo logotyp

JYSK

Jysk inledde sitt engagemang för parasporten redan 1989 och startade sitt sponsorskap i Sverige 2006.

Jysk ger ett öronmärkt stöd till elitidrottare med siktet mot kommande Paralympics. Man erbjuder även sin expertis inom sömnområdet, med ambitionen att förbättra förutsättningarna för de aktiva att återhämta sig mellan träningspassen.

Besök Jysk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Officiella leverantörer

Logo Lion
Hemma logotyp
Grand travel logotyp
Grand travel logotyp
Logo Lion
Hemma logotyp
Hemma logotyp
Hemma logotyp
Hemma logotyp

Publicerad:

Uppdaterad: