Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Bidra med dina erfarenheter om idrott för barn med synnedsättning

Fyra personer sitter runt ett bord och diskuterar, leende. Det ligger papper och står kaffekoppar på bordet.

Projektet Träningspasset går ut på att få fler barn och unga med synnedsättning till idrotten. Nu söker projektet dig som vill vara med på en workshop, sitta i expertrådet eller vara en del i referensgruppen.

Målet med projektet Träningspasset är att fler barn och unga med synnedsättning ska hitta in i idrotten. Dels genom att få digitala tips om träning och aktivitet, dels genom att öka föreningars kunskaper om personer med synnedsättning.

Inbjudan till workshop

Vi vill bjuda in dig som är engagerad eller aktiv i en förening med verksamhet för personer med synnedsättning till en workshop. Det är gratis att delta och vi bjuder på fika. Anmälan senast 31 maj till josefin.bergstrand@parasport.se

Torsdag 8 juni kl. 17.00–19.00 i Idrottens hus, Skansbrogatan 7, Stockholm

Expertråd

Projektet söker personer som vill vara med i ett expertråd. Rådet har en viktig roll i att bidra med kunskap och erfarenhet som kan hjälpa övriga idrottsrörelsen. Huvudsakligen genom att ta fram metodmaterial och goda exempel. Expertrådet fungerar som bollplank för projektledaren och samlas för några möten per år.

Referensgrupp

Samtidigt håller även en referensgrupp på att formas. Referensgruppen har en viktig roll i att bidra med tankar och erfarenheter, testa och utvärdera de lösningar projektet tar fram och tycka till om projektets olika mål och insatser.

Du hittar inbjudan till workshop, expertråd och referensgrupp genom att klicka här.

Publicerad: 2023-05-09

Senast uppdaterad: 2023-05-09