Gå till innehåll
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Förlängt samarbete mellan Hello Sweden och Parasport Sverige

Hello Sweden fortsätter sin satsning på svensk parasport. Det nya samarbetsavtalet sträcker sig över Paralympics i Paris 2024.

Samarbetet mellan Hello Sweden Team och Parasport Sverige startade 2021 och förlängs nu ytterligare två år. Genom Hello Sweden Team Parasport bidrar Hello Sweden till att uppmärksamma svensk parasport och till att stödja talanger i deras satsning mot kommande paralympiska spel. Hello Sweden Team Parasport består idag av ett 15-tal aktiva från 10 olika idrotter.

– Vi är mycket nöjda med samarbetet med Hello Sweden, som har en djup förståelse för vår verksamhet. Att Hello Sweden fortsätter att bidra till kommande paralympiska idrottares satsningar är glädjande och mycket värdefullt, säger Niclas Grön, paralympisk chef på Parasport Sverige.

– Jag är glad och stolt över att Hello Sweden fortsätter att vara ett starkt stöd till svensk idrott och i synnerhet till svensk parasport. Vi ser fram emot att tillsammans med Parasport Sverige göra vad vi kan för att bidra till en positiv utveckling av svensk parasport, säger Tomas Kaiser, VD, Hello Sweden Team.

Om Hello Sweden

Hello Sweden är ett unikt nätverk av företag som banar väg för Sveriges framtida idrottsstjärnor. Med ekonomisk stöttning, rådgivning och utbildning ger Hello Sweden unga sporttalanger möjlighet att satsa på sin passion. Sverige får i sin tur nya idrottsstjärnor vars framgångar skänker mycket glädje och inspirerar nästa generation idrottare.
Att vara med i Hello Sweden är win-win för alla parter. Idrotten stöttas samtidigt som framgångsrika idrottare och företag får ta del av varandras kompetens och kan bygga långsiktiga samarbeten, en branschöverskridande mötesplats som förenar människor från olika delar av näringslivet.

Publicerad: 2023-05-22

Senast uppdaterad: 2023-05-16

Visselblåsartjänst