Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Parasport Sverige förlänger samarbetet med Craft

Actionbild på paralandslagsåkaren i längdskidor Arnt-Christian "Ante" Furuberg som stakar med full kraft i sin sitski under en skidtävling.

Paralandslagsåkaren i längdskidor Arnt-Christian "Ante" Furuberg med sikte mot Milano Cortina 2026

Craft och Parasport Sverige har samarbetat sedan 2021 och förlänger nu avtalet i ytterligare tre år. Det framgångsrika samarbetet, som innefattar längdskidåkning och skidskytte, sträcker sig nu till och med 2026.

- Vi har haft ett mycket bra samarbete med Parasport Sverige och det känns fantastiskt roligt att vi som partners kan fortsätta vårt arbete med att göra det möjligt för så många som möjligt att träna och idrotta på högsta nivå. Vi är nöjda med åren som varit och ser fram emot ännu större utveckling och framgång under de kommande åren, de aktiva i landslaget satsar mot Paralympics i Milano-Cortina 2026. säger Patrik Danielsson, försäljningschef på Craft.

Samarbetet mellan Craft och Parasport Sverige innefattar längdskidåkning och skidskytte och innebär bland annat att Craft förser aktiva och ledare inom dessa sporter med all konfektion för exempelvis träning, tävling och resa.

- Det känns roligt att vi efter flera års framgångsrikt samarbete med Craft kan förlänga vårt partneravtal. Att Craft fortsätter som partner till vårt landslag känns både stort och hedrande, och för oss har det varit en självklarhet att arbeta vidare med Craft som officiell klädleverantör för landslaget i längdskidor och skidskytte. Vi har ett mycket givande samarbete och jag är mycket glad att vi nu kan bygga vidare på detta, säger förbundskaptenen Daniel Richardsson.

Det nytecknade treåriga avtalet mellan Craft och Parasport Sverige sträcker sig till och med 2026.

För mer information vänligen kontakta:

Craft
Patrik Danielsson, Sales Manager Club
Telefon: +46 33 722 33 31
E-post: patrik.danielsson@craft.se

Parasport Sverige
Anna Tynell Segerström, Presskontakt
Telefon: +46 72 214 13 25
E-post: anna.tynell.segerstrom@parasport.se

 

Publicerad: 2023-11-15

Senast uppdaterad: 2023-11-15