Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Åsa Llinares Norlin omvald ordförande för Parasport Sverige

Förbundsstyrelsen samlad för konstituerande möte.

Förbundsstyrelsen samlad för konstituerande möte.

Under lördagen genomfördes förbundsmötet för Parasport Sverige, där Åsa Llinares Norlin enhälligt omvaldes till ordförande för Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté för ytterligare två år. Åsa Llinares Norlin har varit ordförande sedan 2019.

-          Det känns fantastiskt roligt att få fortsätta leda det här förbundet. Det är en spännande tid för parasporten. Vi jobbar hårt för att rekrytera aktiva och ledare efter de tuffa pandemiåren, samtidigt som intresset för parasportens frågor och våra aktiva ökar för varje år både inom och utanför idrottssverige. Jag är stolt över den resa vi är på och vårt förbund, och är tacksam för möjligheten att få fortsätta leda förbundet framåt, säger Åsa Llinares Norlin.

På mötet valdes också Thomas Wilhelm (Stockholm) och Ellis Kivi (Stockholm) om som ledamöter för ytterligare fyra år, till 2027. Och Niclas Rodhborn (Stockholm) och Rasmus Isaksson (Stockholm) valdes som nya ledamöter för fyra år, till 2027. I styrelsen sitter sedan tidigare Maria Nilsson (Göteborg), Åsa Edlund (Stockaryd), Karin Olsson-Sandberg (Stockholm) och Mathias Kemi (Vaxholm) på mandat till och med 2025.

-          Det är verkligen en kompetent styrelse som jag ser fram emot att jobba med. Efter vårt första konstituerande möte kan jag konstatera att den här styrelsen är precis vad förbundets nyantagna vision uttrycker: en unik kraft som kommer att jobba för att förverkliga drömmar, säger Åsa Llinares Norlin.

På parasport.se finns förbundsmötets officiella uttalande Länk till annan webbplats. om Parasport Sveriges framtid att läsa.

Publicerad:

Uppdaterad: